Evelyne Brandenburg | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Evelyne Brandenburg

Adviseur

Adviseur omgevingsmanagement en samenwerken binnen het ruimtelijk domein

About me

Wat ik mooi en belangrijk vind, is om samen te werken aan meer(waarde) in het ruimtelijk domein. Daar heb je openheid, creativiteit, doorzettingsvermogen, energie en vertrouwen voor nodig. Samen een doel stellen en eraan werken, iets voor elkaar over hebben, je soms ook kleiner durven maken. Anderzijds heb je te maken met structuren, wet- en regelgeving, politiek, etc. Ik ben graag betrokken om dit proces aan twee kanten op gang te helpen, te bouwen aan vertrouwen en tot resultaat te komen. Hierbij faciliteer, verbind, motiveer en coördineer ik waar nodig.

Waar ik ervaring in heb/goed in ben, is aanvoelen wat nodig is, projecten/processen coördineren, teams aansturen, samenwerken en structuur aanbrengen. Ik heb gewerkt op veel verschillende plekken, met veel verschillende mensen; bij banken en in de haven, op scholen en bij gemeentes, bij ministeries, maar ook op campings en als ondernemer. Deze brede ervaring zet ik graag in.

Wat ik graag doe, is het begeleiden van teams, processen en projecten waarbij wordt samengewerkt aan een concreet resultaat en trainen/coachen op het gebied van omgevingsmanagement en samenwerken met behulp van mijn intuïtie, positieve kijk en enthousiasme.