Eric van Capelleveen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Eric van Capelleveen

Partner

Eric van Capelleveen is senior partner, ondernemer bij Twynstra Gudde, met een specialisatie in ICT, (Geo)informatie-infrastructuren, digitalisering, Informatiemanagement, governance en bedrijfsvoering in de brede zin. Eric voert opdrachten uit in meerdere marktgebieden zoals veiligheid, water, bodem, ruimte, natuur, infrastructuur, mobiliteit en zorg bij zowel overheden als bedrijven. Het werkveld van omgevingsdiensten, veiligheidsregio's en organisaties die schakelpunten en registers opzetten en beheren hebben zijn bijzondere belangstelling. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal stelsel omgevingswet.

About me

Eric in een ondernemer/adviseur die zich snel verdiept in de wereld van zijn klanten en met durf en creativiteit oplossingen zoekt voor hun vraagstukken. Hij is een resultaatgericht, vasthoudend mens met oog voor het proces en de omgeving waarin hij acteert. Hij kan zowel planmatig als improviserend werken en is stressbestendig. Hij weet samenwerking te realiseren door belangen te verbinden, waarbij met energie en overtuigingskracht mensen weet te binden. Daarbij maakt hij gebruik van sterk ontwikkeld analytisch en conceptueel vermogen om vraagstukken te herkennen en op te lossen. Hij is een snelle denker, met oog voor grote lijnen én details en heeft een hoog energieniveau. Eric is daarnaast Gateway reviewer © en voert eveneens evaluaties, contra-expertise en impactanalyses uit in veelal ICT gerelateerde projecten en programma’s met een hoog verandergehalte.

ICT is een middel dat, mits effectief ontworpen en ingepast, organisaties laat accelereren en excelleren. De mens blijft daarbij dé cruciale factor

Blogs

  • Werken met de omgevingswet

    23 december 2015 Lees verder