Daniëlla van Well-Stam | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Daniëlla van Well-Stam

Managing partner

Als managing partner Contracteren en Risicomanagement houd ik mij bezig met het begeleiden/aansturen maar vooral ook het zelf uitvoeren van vraagstukken waarbij risicomanagement een rol kan spelen. Mijn ervaring met risicomanagement ligt vooral op het vlak van complexe (ruimtelijke) investeringsprojecten.

About me

Mijn interesse voor risicomanagement voert ver terug in de tijd. Sinds 1995 ben ik werkzaam bij Twynstra Gudde en heb ik aan de oorsprong gestaan van de ontwikkeling van de RISMAN-methode. Vraagstukken variëren van het uitvoeren van onafhankelijke risicoanalyses, het toepassen of advies geven over risicomanagement binnen een (project)organisatie, tot het geven van opleidingen/trainingen. Binnen Twynstra Gudde draag ik er daarnaast zorg voor dat risicomanagement zich steeds verder ontwikkelt en in meerdere markten wordt toegepast (o.a. in de zorg, het bedrijfsleven, etc).

Mijn ervaring in de afgelopen jaren heb ik op vele manieren vastgelegd, zo ben ik o.a. auteur van het boek “Risicomanagement voor projecten, de RISMAN-methode toegepast”. 

Mijn uitdaging is steeds weer om risicomanagement echt werkend te krijgen. Hiertoe hanteer ik een pragmatische insteek waarbij ik gebruik maak van de jarenlange opgebouwde kennis en ervaring in de praktijk.

Maak risicomanagement echt werkend

Blogs

 • Laat je niets wijsmaken: beslissen over risico’s is geen rationeel proces!

  29 mei 2018 Lees verder
 • Daniëlla van Well-Stam

  Allianties; kansrijk door samenwerken aan risico's

  05 augustus 2013 Lees verder
 • Daniëlla van Well-Stam

  Boek 'Risico's ondernemen'

  29 mei 2013 Lees verder