Corinna van Diepen-Knegjens | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Corinna van Diepen-Knegjens

Partner

Wat heeft een organisatie nodig om optimaal te presteren? Met kennis van huisvesting en facility management zoek ik naar wegen om organisaties sterker te maken. Het verrast me steeds weer hoezeer je met de juiste keuzes op dit gebied invloed hebt op het functioneren van mensen en organisaties. Het gaat echt ergens om. Het gaat om het versterken van de samenwerking, identiteit en meer flexibiliteit. Iedere opgave is uniek waardoor het ook steeds een nieuwe puzzel is. Dat boeit me enorm.

About me

Het vak Huisvesting en Facility Management is de laatste jaren enorm gegroeid. We spreken over Sourcingstrategie, Regie Organiseren en Corporate Services. Er bestaat veel kennis over business alignment, contractmanagement, technologie en data. Aan die ontwikkeling lever ik een bijdrage. Ik ben actief in kennisnetwerken, publiceer regelmatig in vakbladen en ben (mede)auteur van het boek De Facilitaire Regieorganisatie in Bedrijf.

Als partner van Twynstra Gudde voel ik me daadwerkelijk ondernemer in dit vakgebied. Ik werk aan nieuwe inzichten, strategieën en implementatietrajecten. Maar het leukste is en blijft het werk zelf: samen met managementteams inhoudelijk en organisatorisch nieuwe avonturen aangaan. Complexe opgaven analyseren en oplossen. Dit met gevoel voor de belangen van iedereen die erbij betrokken is. Daar ligt mijn kracht.

Blogs

  • Succesfactoren voor klantmanagement

    23 december 2014 Lees verder
  • Markt FM krimpt 1,7%

    20 december 2014 Lees verder
  • Succesfactor 1 - Spelregels voor klantmanagement

    25 april 2014 Lees verder