Chrissy van der Wal | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Chrissy van der Wal

adviseur

Bèta met een interesse in de mens en organisatie

About me

Ik ben adviseur ICT met een achtergrond in Artificial Intelligence (AI). Door mijn interesse in innovatieve ICT, heb ik kennis van de technologie van vandaag en morgen. Big Data, eHealth en robotica zijn bekende onderwerpen voor mij. Door mijn technische kennis en mijn gevoel voor de organisatorische kant, vervul ik de rol van intermediair tussen de IT en de business. Mijn interesse ligt juist in de link tussen deze vernieuwende technologie en organisaties. 

Ik heb ervaring in onder andere de zorgmarkt met opdrachten die op het raakvlak liggen tussen IT en de business. Van een marktonderzoek naar Big Data tot het ontwikkelen van persona's om te komen tot een gemeenschappelijke taal over de klant in het zorgdomein. Ook heb ik gewerkt aan AI toepassingen als een zorgrobot en een zelflerend expertsysteem voor planningen. Ik werk graag in markten waar innovatie aan de orde van de dag is, zoals de zorgmarkt en onderwijs. 

Als persoon ben ik enthousiast, doel- en resultaatgericht, open en leergierig. Ik hou van samenwerken om goede resultaten voor elkaar te krijgen en krijg energie wanneer een probleem écht opgelost wordt en de oplossing impact heeft.  

 

 

Markten & Sectoren

Cure, Care, Onderwijs

Expertises

ICT