Bote Scholtens | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Bote Scholtens

Adviseur

Ik adviseer organisaties bij het ontwikkelen van dienstverleningsconcepten en het verbeteren van de bedrijfsvoering. Vanwege mijn achtergrond in de hotellerie en het facility management, heeft de ondersteunende dienstverlening mijn bijzondere interesse. Mijn opvatting is, dat de klant voor iedere dienstverlenende organisatie het uitgangspunt moet zijn. Wat beweegt de klant, wat zijn zijn drijfveren, hoe ontwikkelt hij zich in de toekomst? Ik help mijn opdrachtgevers om deze vragen te beantwoorden, zodat de dienstverlening nu en in de toekomst van waarde is voor hun klant.

About me

In mijn opdrachten pas ik diverse methoden toe: conceptontwikkeling, het onderzoeken van klantbehoeften, toetsen van haalbaarheid, benchmarking, het opstellen van businesscases en het verbeteren van de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. In mijn opdrachten heb ik altijd aandacht voor het proces: doet iedereen nog mee en hoe kan iemand op zijn/haar manier van meerwaarde zijn voor het proces?

Naast mijn opdrachten verdiep ik mij in trends rondom facility management en bedrijfsvoering. Ik onderzoek, publiceer en presenteer regelmatig over het concept Vastgoed as a Service, het principe waarbij de werkomgeving niet als product, maar als dienst wordt gezien. Daarnaast draag ik bij aan het tweejaarlijkse Facility Management Marktonderzoek van Twynstra Gudde en brancheorganisatie Facility Management Nederland.

In mijn opdrachten heb ik altijd aandacht voor het proces

Blogs

  • Het is tijd om je klant eens echt in de spotlights te zetten!

    30 april 2019 Lees verder
  • Masterclass Vastgoed as a Service

    07 maart 2018 Lees verder
  • Zo werkt 'Vastgoed as a service'

    15 december 2017 Lees verder