Bas Drijfhout | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Bas Drijfhout

Adviseur

Als adviseur voer ik opdrachten uit voor zowel de commerciële sector als het publieke domein op het gebied van bedrijfsvoering en huisvesting. Ik adviseer u in het voortraject bij herontwikkeling, renovatie of nieuwbouw van uw kantoor. Dat kan gaan om een haalbaarheidsstudie of een visie op uw werkplekconcept.

About me

Wat mij drijft is de gedachte dat een optimale werkomgeving positief bijdraagt aan productiviteit, werkplezier en gezondheid. Graag denk ik mee om uw huisvesting en vastgoed in overeenstemming te laten zijn met uw bedrijfsstrategie en ambities. Zij zijn een immers een middel om het beste uit uw organisatie te halen.

In mijn studies en twee jaar werkervaring heb ik brede kennis opgedaan van organisatieprocessen en vastgoed- en huisvestingsvraagstukken. Ik denk mee met de opdrachtgever en houd rekening met de belangen van verschillende stakeholders. Door mijn resultaatgerichte en hands-on benadering kom ik snel tot de kern van de vraag. 

Naast mijn opdrachten interesseer ik mij voor werkplekconcepten en de circulaire economie. Ik draag bij aan het tweejaarlijkse Facility Management Marktonderzoek van Twynstra Gudde en brancheorganisatie Facility Management Nederland.

Markten & Sectoren

Huisvesting en vastgoed

Expertises

Facility management

Blogs

  • Slimme gebouwtechnologie: eerst weten, dan meten

    18 juni 2019 Lees verder
  • Organisaties investeren in werkplek én technologie om de war on talent te winnen

    15 mei 2019 Lees verder
  • There is no place like...work!

    14 januari 2019 Lees verder