Bart van den Berg | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Bart van den Berg

Senior adviseur

Projecten op een gecontroleerde manier kunnen realiseren, zonder verrassingen en zonder excessen, dat is waar ik voor ga. Natuurlijk zijn er altijd risico’s en onverwachte gebeurtenissen. Maar door vooraf goed inzicht te verschaffen en bij optreden daadkrachtig en consistent op te treden, wil ik er voor zorgen, dat ruimtelijke ontwikkelingen realistisch en haalbaar blijven, waarbij niet wordt afgedaan aan de kwaliteit.

About me

In ruimtelijke ontwikkelingsprojecten vervul ik zowel de rol van analytische en praktische adviseur als de rol van flexibele, daadkrachtige manager projectbeheersing of risicomanager met gevoel voor teamverhoudingen en omgeving. In welke rol ook, ik zoek altijd naar de balans tussen partijen, kwaliteit, risico’s en kansen, kosten en opbrengsten. Als teamspeler met ervaring in strategie en praktijk wil ik altijd de ontwikkeling constructief verder krijgen. Als trainer en coach breng ik deze praktijkervaring en strategie over, zowel binnen projectteams als in separate opleidingstrajecten. Dit is ook de kracht van Twynstra Gudde: de strategie implementeren in de praktijk én de praktijk-ervaringen inbrengen in de strategie.

Mijn brede ervaring op het vlak van ruimtelijk complexe projecten/gebiedsontwikkelingen helpt om het overzicht te houden, eventuele risico’s goed te kunnen identificeren en het project een beheerste koers te kunnen bieden.

Altijd de ontwikkeling constructief verder krijgen

Blogs

 • Risicoanalyses parkeren onder de Amsterdamse grachten

  16 mei 2013 Lees verder
 • Is uw grondbedrijf klaar voor na de crisis?

  15 mei 2013 Lees verder
 • Bart van den Berg

  De nieuwe werkelijkheid vraagt om nieuw grondbeleid

  15 mei 2013 Lees verder