Alie Kok | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Alie Kok

Adviseur/projectmanager

Als adviseur/projectmanager heeft Alie diverse huisvestingsprojecten uitgevoerd, zowel voor het Rijk als voor internationale omgevingen.

About me

In haar opdrachten is zij verantwoordelijk, namens de opdrachtgever, voor het aansturen van het proces richting aannemer, het begeleiden van de gebruikers in het nemen van beslissingen en bij het herinrichten van de interne processen. Tevens richt zij de noodzakelijke processen in omtrent de planning en structuur van projecten en aanbestedingen evenals de informatievoorziening aan stakeholders. Binnen dat proces verzorgt, controleert en stroomlijnt zij de in- en uitgaande stromen van projectdocumenten en bewaakt het project op de beheersaspecten.

Daarnaast adviseert Alie de opdrachtgever in het maken van keuzes met betrekking tot de huisvesting en faciliteert zij in besluitvorming door het opstellen van presentaties, Programma’s van Eisen en voortgangsrapportages. Hierbij is het voor haar belangrijk om goed te kunnen samenwerken met een opdrachtteam, de opdrachtgever en de gebruikers. Door hier veel aandacht aan te besteden wordt het beste resultaat behaald.

Enthousiasme, integriteit en organisatiesensitiviteit zijn eigenschappen die haar kenmerken in haar stijl van werken en dat is terug te zien in de bewaking en sturing van het proces binnen het project.

“Kennis is een essentiële productiefactor!”

Blogs

  • Balans binnen het vastgoedmanagementsysteem zorgt voor sturing

    17 oktober 2017 Lees verder