Albert Timmers | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau

Albert Timmers

Senior adviseur voor Veiligheid en Projecten

Albert werkt met veel plezier voor organisaties in de Nederlandse infrastructuur. Soms is het doel ‘betere doorstroming’, soms ‘meer veiligheid’. Juist op dit snijvlak ondersteunt hij beheer- en projectorganisaties om toe te werken naar een robuuste oplossing of veiligheidsprestatie. Albert voelt zich op zijn gemak wanneer hij hands-on klussen doet met een tastbaar resultaat. Projectmatig werken is hem daarom op het lijf geschreven.

About me

In opdrachten richt Albert zich op projectmanagement, veiligheidsbeleid en opleiden-trainen-oefenen. Ook een (incident)evaluatie of projectenreview gaat hij niet uit de weg.

Opdrachtgevers waarderen zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen. Voor hen ligt zijn toegevoegde waarde erin dat Albert altijd toewerkt naar een werkbare oplossing in de dagelijkse werkpraktijk. Hij heeft een sterk structurerend vermogen in complexe situaties: ingewikkelde materie maakt hij praktisch hanteerbaar. 

Naast adviseur, heeft Albert brede ervaring als leidinggevende. Eerder werkte Albert bij de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Daarvoor was hij hoofdofficier bij de Koninklijke Marine. De rol van (interim-)manager of projectleider is hem dan ook op het lijf geschreven. De eigenschappen analytisch denken, motiveren en in teamverband opereren vormen een stevig fundament voor zijn dagelijkse optreden.

Blogs

  • Nog veel bedrijven kwetsbaar bij crises

    06 oktober 2016 Lees verder