Masterclass projectmanagement | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Masterclass projectmanagement

Projectmanagement helpt organisaties beter te presteren. Met onze masterclass krijgt u zicht op nut en noodzaak van projectmanagement, een analyse van uw eigen organisatie en kansen voor de toekomst.

Projectmanagement is een belangrijke werkwijze in organisaties om beter te presteren en wordt ook steeds belangrijker. Toch is het niet eenvoudig hier een goede vorm voor te vinden. Wij geven een masterclass om uw organisatie kennis te laten maken met projectmanagement.

Wat krijgt u?

De masterclass projectmanagement bestaat uit een korte introductie over projectmanagement en het delen van ervaringen uit het Nationaal Projectmanagement Onderzoek 2013. Dit vertalen wij naar uw organisatie: wat het kan opleveren en hoe het uw organisatie naar een volgend niveau kan brengen.

Wij zijn een van de grondleggers van projectmanagement en hebben veel ervaring bij verschillende organisaties en in verschillende situaties. Projectmanagement professionaliseren vraagt altijd om een doordachte aanpak om de organisatie in beweging te krijgen en te houden.

Wat kost het?

Voor € 1.000,-- (exclusief btw) verzorgen wij een masterclass van een dagdeel binnen uw organisatie.
De masterclass kan zowel gegeven worden op het kantoor van Twynstra Gudde als op uw eigen kantoor.

Expertises

Projectmanagement

Ja, ik ben geïnteresseerd