Een passende vastgoedstrategie ontwikkelen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Een passende vastgoedstrategie ontwikkelen

U zit met tal van vragen rondom uw vastgoed: over afstoten, renoveren, transformeren en hoe te investeren. Bovendien vraagt de nieuwe werkelijkheid om vernieuwde woon- en zorgdiensten, concepten en slimme financieringsoplossingen. Wij helpen u de juiste vastgoedstrategie te ontwikkelen.

Dé vraag die momenteel leeft is: wat betekent de verdergaande scheiding van wonen en zorg voor mijn vastgoedportefeuille? En daarbij: hoe zorg ik ervoor dat ik risico’s kan beheersen, maar dat ik toch mijn cliënten optimale huisvesting kan bieden?

Deze vragen beantwoorden we door een strategisch vastgoedplan op te stellen. Daarin beschrijven we de ideale toekomstige samenstelling van uw vastgoedportefeuille, op basis van een analyse van de toekomstige vraag. Ook de manier waarop deze ideale portefeuille gerealiseerd kan worden, schrijven we voor u op. We bekijken het breed, zowel inhoudelijk als financieel. Wij zorgen voor de verbinding tussen uw organisatie en uw vastgoed.

Door onze integrale aanpak ontwikkelen we een solide vastgoedstrategie die tegelijkertijd voldoende flexibiliteit biedt om te kunnen omgaan met veranderingen. Wij maken inzichtelijk wat de consequenties zijn van verschillende (financiële) scenario’s en hoe u hier het beste mee kunt omgaan.

Markten & Sectoren

Care

Dennis Christmas

Managing Partner Zorg

Neem contact op