Wereldwijde ondersteuning | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Wereldwijde ondersteuning

U bent een international opererend bedrijf en gaat een transitie wereldwijd invoeren. Dit vraagt vaak ook om wereldwijde ondersteuning van professionals die de lokale taal spreken en ook de cultuur begrijpen. Twynstra Gudde is een organisatie met stevige Nederlands roots, maar heeft ook met internationale ambities.

Dit hebben wij waargemaakt door partner te worden in het exclusieve Cordence Worldwide, een vooraanstaande groep onafhankelijke adviesbureaus uit Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Korea, China, India, Japan, Singapore, Brazilië, Mexico, Verenigde Arabische Emiraten en Saudi-Arabië, die in een partnerschap met elkaar verbonden zijn.

Alle leden delen dezelfde visie op het adviesvak en de aanpak van vraagstukken. Dat biedt de basis voor een effectieve samenwerking in nationale en internationale opdrachten. Dat is ook wat onze opdrachtgevers vragen. Met dit partnerschap is Twynstra Gudde in staat om internationale opererende opdrachtgevers, zoals u, nog beter te ondersteunen. Dat doen we vooral bij organisatie- en verandervraagstukken en bij project- en programmamanagement. Ook kunnen wij opdrachtgevers van onze partners adviseren en begeleiden bij activiteiten in Nederland.

Via de strategische partnerschap met Cordence Worldwide hebben wij direct toegang tot ruim 2.700 adviseurs. Hierdoor kunnen specifieke vragen in relatie tot verschillende culturen, werkwijzen, wetgevingen en talen worden beantwoord. Dit betekent dat Twynstra Gudde kennis en kunde uit de Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Korea, China, India, Japan, Singapore, Brazilië, Mexico, Verenigde Arabische Emiraten en Saudi-Arabië voor u kan mobiliseren.

Markten & Sectoren

Industrie

Eugène-Emile Kuis

Associate

Neem contact op