Organisatieontwikkeling woningcorporaties | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Organisatieontwikkeling woningcorporaties

U wilt met uw organisatie kunnen sturen op prestaties. Politiek, samenleving én de financiële situatie van woningcorporaties vragen erom. Onze adviseurs ondersteunen u te komen tot een gestroomlijnde organisatie en een vernieuwend inzicht.

Woningcorporaties hebben te maken met toezicht door de nieuwe Autoriteit Wonen. Iedere actie moet aan veel regels en richtlijnen voldoen en er moeten veel vragen worden beantwoord. U moet uw geld maximaal inzetten voor maatschappelijke prestaties. In de praktijk betekent dat vaak: structureel bezuinigen, efficiënter woningen beheren, misschien zelfs vestigingen sluiten en toekunnen met minder medewerkers. Kortom: beter presteren met minder geld.

Onze ervaring is dat veel corporaties efficiënter, simpeler en goedkoper kunnen functioneren. Om de mogelijkheden in beeld te brengen, gaan we samen aan de slag: zo gedetailleerd en uitgebreid als u dat zelf wilt. We brengen uw organisatie in kaart en analyseren de vraagstukken waar u zich voor gesteld ziet. Desgewenst komen we met een nieuw inrichtingsplan voor uw organisatie. Ook helpen we u om de herinrichting daadwerkelijk te realiseren.

We leveren altijd maatwerk, passend bij uw vraag en we bewaken het grotere geheel. Met oog voor de samenhang tussen alle betrokkenen. We geven in ieder geval vernieuwend inzicht. Uw resultaat is een gestroomlijnde woningcorporatie die klaar is voor de toekomst.

Markten & Sectoren

Woningcorporaties

Expertises

Facility management

Ilta van der Mast

Partner

Neem contact op