Mobiliteit en infrastructuur

Van visie tot concrete uitvoering, van procesondersteuning tot evaluatie. Wij overzien het hele plaatje rondom mobiliteit en infrastructuur. Onze diepgaande kennis van zowel het proces als de inhoud zorgt ervoor dat u uw projecten en programma’s kunt realiseren.

Uw beleid concreter maken

U wilt uw beleid rondom mobiliteit en infrastructuur meer richting geven. Dat valt niet mee in een omgeving waar steeds minder financiële ruimte is, waar veel partijen opereren en waar u als bestuurder steeds vaker ter verantwoording wordt geroepen.

Lees verder

Uw politiek-bestuurlijk proces verbeteren

U weet waar u heen wilt wat betreft mobiliteit en infrastructuur, maar de politiek-bestuurlijke realiteit is weerbarstig. Hoe krijgt u uw doelen concreet gerealiseerd? Wij weten het antwoord op die vraag.

Lees verder

Evalueren om van te leren

U heeft veel gerealiseerd, maar weet ook dat het nog beter kan. Bijvoorbeeld bij een traject dat u heeft afgelegd. Op zulke momenten doet u samen met ons een evaluatietraject. Om terug te kijken, om de afgelegde weg helder te krijgen en om van te leren.

Lees verder

Uw omgeving meenemen in de uitvoering van projecten

U weet welk beleid u wilt uitvoeren maar u wilt daarin ook de stakeholders en de omgeving betrekken. U moet onderhandelen, keuzes maken en op de juiste momenten beslissingen nemen. Wij bieden een effectieve aanpak.

Lees verder

Een project werkelijk realiseren

U staat vlak voor de uitvoering van uw zorgvuldig voorbereide project of programma. En nu wilt u de cruciale stap nemen naar de werkelijke realisatie. Wij helpen u daarbij. We kijken over grenzen heen en halen het onderste uit de kan voor u.

 

Lees verder

Projecten realiseren via publiek-private investeringen

U wilt een publiek-private investering tot stand brengen, maar worstelt met het samenbrengen van de belangen van alle betrokken partijen. Wij ondersteunen u in die samenwerking.

Lees verder

Cases

Procesevaluatie triple helix samenwerking Praktijkproef Amsterdam

Praktijkproef Amsterdam staat of valt met een succesvolle samenwerking tussen overheden, bedrijfsleven en wetenschap. Twynstra Gudde zet met een bijzondere aanpak van de procesevaluatie partijen aan tot het voortdurend verbeteren van de samenwerking.

Lees de case

Wizard

Zenzi Pluut

Managing Partner

Neem contact op

Vind de expert in uw markt