Mobiliteit en infrastructuur | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Mobiliteit en infrastructuur

Van visie tot concrete uitvoering, van procesondersteuning tot evaluatie. Wij overzien het hele plaatje rondom mobiliteit en infrastructuur. Onze diepgaande kennis van zowel het proces als de inhoud zorgt ervoor dat u uw projecten en programma’s kunt realiseren.

Slimme en duurzame mobiliteit

Mobiliteit van morgen is slim en duurzaam. De combinatie van nieuwe technologie, ICT en duurzame energie zorgt voor een fundamentele omslag. Twynstra Gudde helpt de juiste verbindingen tot stand te brengen, samenwerking effectief te maken en oplossingen werkend te krijgen.

Lees verder

Projecten realiseren via publiek-private investeringen

U wilt een publiek-private investering tot stand brengen, maar worstelt met het samenbrengen van de belangen van alle betrokken partijen. Wij ondersteunen u in die samenwerking.

Lees verder

Uw beleid concreter maken

U wilt uw beleid rondom mobiliteit en infrastructuur meer richting geven. Dat valt niet mee in een omgeving waar steeds minder financiële ruimte is, waar veel partijen opereren en waar u als bestuurder steeds vaker ter verantwoording wordt geroepen.

Lees verder

Uw politiek-bestuurlijk proces verbeteren

U weet waar u heen wilt wat betreft mobiliteit en infrastructuur, maar de politiek-bestuurlijke realiteit is weerbarstig. Hoe krijgt u uw doelen concreet gerealiseerd? Wij weten het antwoord op die vraag.

Lees verder

Evalueren om van te leren

U heeft veel gerealiseerd, maar weet ook dat het nog beter kan. Bijvoorbeeld bij een traject dat u heeft afgelegd. Op zulke momenten doet u samen met ons een evaluatietraject. Om terug te kijken, om de afgelegde weg helder te krijgen en om van te leren.

Lees verder

Uw omgeving meenemen in de uitvoering van projecten

U weet welk beleid u wilt uitvoeren maar u wilt daarin ook de stakeholders en de omgeving betrekken. U moet onderhandelen, keuzes maken en op de juiste momenten beslissingen nemen. Wij bieden een effectieve aanpak.

Lees verder

Een project werkelijk realiseren

U staat vlak voor de uitvoering van uw zorgvuldig voorbereide project of programma. En nu wilt u de cruciale stap nemen naar de werkelijke realisatie. Wij helpen u daarbij. We kijken over grenzen heen en halen het onderste uit de kan voor u.

 

Lees verder

Mensen

Frank van Es

Partner

Jaap Groenendijk

Partner

Peter Groeneveld

Project Executive

Paul Jongejan

Partner

Rutger Visser

Partner

Pieter Arends

Senior adviseur

Marieke Blekemolen

Senior adviseur

Jos Kalfsbeek

Partner

Jan Willem de Kleuver

Senior adviseur, project- en procesmanager

Jan Maarten Kroon

Senior adviseur

Nicolet Luisman

Adviseur

Maatje Nooren

Senior adviseur

Harmen van Schaik

Senior adviseur

Albert Timmers

Senior adviseur voor Veiligheid en Projecten

Frank Velthuis

Senior Proces-/projectmanager

Niels Vrije

Senior Adviseur

Cases

Nieuwe aanpak MIRT-onderzoek A2 Deil – Vught

De A2 verbindt belangrijke (inter)nationale toplocaties. Het traject tussen Deil en Vught is daarin echter een berucht knelpunt. Twynstra Gudde heeft een MIRT-onderzoek gedaan met als resultaat een adaptief pakket van maatregelen voor nu en voor de langere termijn.

Lees de case

Actuele opleidingen

Masterclass 'Verandermanagement'

Nieuwe data volgen spoedig! Maak uw interesse vast kenbaar!

Veranderingen zijn in alle organisaties aan de orde van de dag. Cultuurveranderingen, reorganisaties, integratie van bedrijfsonderdelen, efficiencyprogramma's en professionaliseringsprogramma's buitelen over elkaar heen. Ze hebben allemaal te maken met het veranderen van de organisatie. Ben jij als (programma)manager of adviseur betrokken bij een dergelijke verandering? Dan reikt onze masterclass jou de helpende hand.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Wizard

Paul Jongejan

Partner

Neem contact op

Vind de expert in uw markt