Coaching voor projectmanagers huisvesting en vastgoed | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Coaching voor projectmanagers huisvesting en vastgoed

U staat voor de opgave uw huisvestingsproject tot een goed einde te brengen en u houdt graag zelf de touwtjes in handen. Onze projectcoaches ondersteunen u zodanig dat u ook op complexe en risicovolle momenten uw opgave beheersbaar kunt houden.

Wij leveren de deskundigheid die u als projectleider nodig hebt. Onze projectcoaches hebben ruime ervaring opgedaan bij complexe huisvestings- en bouwprojecten. Ons bureau beheerst het management van huisvestingsprojecten als geen ander.

Of het nu gaat om omgaan met risico’s, met stakeholders, met een gevoelige politieke omgeving of met druk van buitenaf, wij dragen onze expertise, ervaringen, voorbeelden en tools graag aan u over. We leveren altijd maatwerk, passend bij uw vraag en situatie. U hoeft dus niet bang te zijn voor een overkill aan informatie.

Onze projectcoach helpt u bij het bepalen van de juiste aanpak en een effectieve tactiek. Uiteindelijk maakt u de keuze, daarbij gesteund door de projectcoach. Het resultaat? Een succesvol project en een projectmanager die veel heeft bijgeleerd.

Kort geleden is Iljan van Hardevelt gefilmd door RTVoog in het kader van het Groninger Forum. Deze film kunt u bekijken op Youtube:
Laatste hellingbaan & eerste staal, portret projectleider Forum

Markten & Sectoren

Huisvesting en vastgoed

Iljan van Hardevelt

Partner

Neem contact op