Professionele ontwikkeling leraren en leiderschapsontwikkeling | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Professionele ontwikkeling leraren en leiderschapsontwikkeling

Professionele ontwikkeling is 'hot' in het onderwijs. De kwaliteit van onderwijs wordt vooral bepaald door de kwaliteit van de docenten en schoolleiding. Wij zien dat bekwaamheidsdossiers en registers echter niet genoeg zijn om professionele ontwikkeling een stevige impuls te geven. Samen met u ontwikkelen we een effectievere aanpak.

Onze insteek is dat het vooral gaat om gedragsverandering. Zomaar uw docenten op cursus sturen of een dag reflecteren op de hei, haalt uiteindelijk vaak niet zoveel uit. Het gaat erom mensen, en daarmee uw organisatie, wezenlijk te veranderen, zodat ze de goede dingen gaan doen, op de goede manier.

Wij hebben een brede expertise op het gebied van leervoorkeuren, samenwerken en gedragsveranderingen. Juist de combinatie en inzet van deze expertises zorgt voor een professionaliseringsslag die wél effectief is. Ook volgen we wat er gebeurt als docenten weer terugkomen van hun trainingen. Kunnen ze het geleerde dan toepassen? Onze aanpak is zodanig dat het leren een blijvend effect heeft.

Het resultaat van onze aanpak is een werkelijk veranderde onderwijsinstelling en een docententeam dat met elkaar werkt aan het up to date houden van kennis over leren en ontwikkelen.

Markten & Sectoren

Onderwijs

Marc van Leeuwen

Managing partner

Neem contact op