Sterkere positie van uw school door samenwerking | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Sterkere positie van uw school door samenwerking

Onderwijsinstellingen werken steeds meer samen. Met elkaar, maar ook met organisaties waar hun leerlingen en studenten gaan werken of stage lopen, met gemeenten en met maatschappelijke organisaties. Die samenwerking is essentieel om goed onderwijs te blijven bieden. Wij helpen u met het vinden van de juiste vorm.

U denkt aan samenwerking, maar met wie en op welke manier, dat heeft u nog niet helder. Wij hebben ervaring in het beantwoorden van dergelijke vragen. Ons samenwerkingsmodel is erkend en herkend als werkend in de praktijk. We gaan samen met u kijken hoe u via samenwerking beter onderwijs kunt bieden.

Een belangrijke opgave voor uw organisatie is bijvoorbeeld om opleidingen aan te bieden, die studenten klaarstomen voor banen waar behoefte aan is. Dit vraagt brede afstemming in een regio. Welke onderwijsinstelling biedt welke opleiding aan? Wat is de behoefte van werkgevers? Welk economisch beleid voert de provincie? Wij helpen u bij het kiezen van uw positie in het speelveld, het formuleren van een samenwerkingsstrategie en het organiseren van (tijdelijke) samenwerkingsverbanden.

Markten & Sectoren

Onderwijs

Marc van Leeuwen

Managing partner

Neem contact op