Een flexibele organisatie inrichten | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Een flexibele organisatie inrichten

De klassieke ambtelijke organisatie heeft zijn langste tijd gehad. Door alle ontwikkelingen ontstaat er iets nieuws: een flexibele organisatie die nieuwe en ingewikkelde vraagstukken kan oppakken. Wij ondersteunen u bij het opbouwen van zo’n organisatie.

U wilt uw processen zó inrichten dat u de goede dingen op de goede manier doet. Dat u zaken doet die aansluiten op de behoefte van uw klanten, zoals bestuurders en burgers. Daarom moet u uw organisatie zo inrichten dat u uw mensen en middelen optimaal inzet.

Wij hebben een heel palet aan middelen om u te ondersteunen. We kunnen bijvoorbeeld een rekenkameronderzoek doen, uw ambtelijk apparaat doorlichten of bedrijfsvoeringsvraagstukken oppakken. Of we onderzoeken na reorganisatie of u nog steeds op de juiste weg zit.

Onze aanpak onderscheidt zich van anderen doordat wij altijd samen met u een veranderingsproces doorlopen. U leert tijdens het proces hoe u slimmer en efficiënter kunt organiseren. Voordeel van deze aanpak is dat u draagvlak creëert door uw medewerkers te betrekken bij de verandering.

Markten & Sectoren

Gemeenten

Ageeth Telleman

Managing partner

Neem contact op