Samenwerking tussen gemeenten | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Samenwerking tussen gemeenten

Door bezuinigingen en nieuwe taken staat u voor grotere opgaven. Geen enkele gemeente kan die opgaven alleen realiseren. Wij helpen u de juiste samenwerkingsverbanden te kiezen en ondersteunen u bij het opzetten daarvan.

Alle gemeenten worstelen met dezelfde vraagstukken: wie gaat met wie en hoe werk je het beste samen? Wij helpen u om deze keuzes te maken en te bouwen aan een effectieve samenwerking. Samen met u kijken we welke taken u het beste kunt uitvoeren in een samenwerkingsverband; bijvoorbeeld de staftaken van uw organisatie. Is in uw situatie een ambtelijke fusie handiger, of juist samenwerking op thema’s? Wij ondersteunen u bij het maken van een goed gefundeerde keuze voor uw samenwerkingspartner(s).

Wij bieden u weer toekomstperspectief. Vanuit een vertrouwensbasis bouwen we samen aan uw samenwerkingsvraagstukken. U weet dat u met ons een gedegen bureau achter zich heeft, met werkwijzen die zich ruimschoots in de praktijk hebben bewezen. Het resultaat is dat u uw taken en ambities kunt realiseren samen met uw partners. Wij helpen uw organisatie om in haar kracht te komen, zodat wij uiteindelijk overbodig worden.

Daarnaast begeleiden wij ook het opheffen van gemeenten; eveneens een gevolg van alle veranderingen.

Markten & Sectoren

Gemeenten

Ageeth Telleman

Managing partner

Neem contact op