Industrie | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Industrie

Uw omgeving verandert en uw bedrijf moet zich daarop aanpassen. U wilt over tien, twintig jaar immers nog steeds een sterke speler zijn. Wij helpen u om uw bedrijfsstrategie met nieuwe kansen voor groei en verbetering te ontwikkelen en te vertalen naar concrete programma’s en projecten. Dat maakt uw bedrijf sterk voor de toekomst.

Uw bedrijfsstrategie werkend krijgen

U wilt vooruit met uw onderneming en bent op zoek naar nieuwe kansen. Wij zoeken samen met u naar nieuwe markten en onderzoeken het gedrag van klanten en concurrenten. Samen met onze adviseurs zet u verbeteringen in gang.

Lees verder

Goed project- en programmamanagement

Binnen uw bedrijf lopen verschillende projecten om te kunnen inspelen op een wisselende markt. Maar weet u zeker dat uw geld en tijd goed worden besteed? De adviseurs van Twynstra Gudde helpen u het rendement van uw projecten te verhogen.

Lees verder

Vernieuwingen doorvoeren in uw organisatie

U wilt een nieuw product, een nieuwe marktbenadering of werkwijze doorvoeren. Vernieuwingen zijn altijd van invloed op teams, medewerkers en het management. Twynstra en Gudde helpt u vernieuwingen te implementeren in uw organisatie.

Lees verder

Veiligheid & crisismanagement

U heeft de ambitie om slagvaardig op te treden tijdens een crisis. Dat vraagt om een gedegen voorbereiding van uw medewerkers en leidinggevenden. Met een ontwerp op maat en goed gekozen interventies leggen wij een fundament voor inrichting en ontwikkeling van uw crisisorganisatie. Daarmee zijn uw organisatie en medewerkers voorbereid op een toekomstige crisissituatie.

Lees verder

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Referenties