Interim management Kennis van jouw sector

Wat komt er op je organisatie af? De juiste expertise van buitenaf helpt om nieuwe kansen te benutten. Onze interim managers weten wat er in jouw sector speelt.

Samen brengen we in kaart voor welk vraagstuk jouw organisatie precies staat: daar waar het in essentie om gaat. Als helder is wat de vraag áchter de vraag precies is, selecteren we de beste interim-manager of het beste team van interim-managers: van het juiste niveau, met verstand van de opgave en ervaring in jouw branche of sector. En met de passie die nodig is om jouw organisatie verder te helpen.

Ervaren interim-managers

Wij hebben een groot netwerk van hooggekwalificeerde interim-managers. Allen zelfstandige professionals met veel ervaring. Met de meesten hebben we al jarenlang een band. Wij faciliteren hen om hun vak bij te houden en geven intensieve begeleiding in hun werk zodat ze steeds beter worden. Zij weten wat er bij veranderingen allemaal komt kijken en ze zijn eraan gewend om complexe vraagstukken stap voor stap tot een werkende oplossing te brengen.

Samen tot meerwaarde komen

Wij geloven dat interim-management alleen effectief is, als je eerst met elkaar doorgrondt voor welke vraagstukken een organisatie zich gesteld ziet. Wij brengen onze expertise in, maar jij kent de context, de historie en de toekomststrategie van je organisatie. In samenwerking komen we tot meerwaarde. Onze interim-managers combineren inhoudelijke expertise met kennis van management, veranderkunde en samenwerking. Daarmee brengen zij veranderingen tot stand die in de praktijk werken en door de medewerkers in jouw organisatie worden omarmd.

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.