Omgevingsmanagement Je medewerkers trainen en coachen

Het is niet makkelijk om op een strategische manier met alle - soms tegenstrijdige - belangen om te gaan. Alle reden dus om je medewerkers goed te trainen en coachen.

Het vereist heel wat kennis en kunde om goed om te kunnen gaan met projecten waar veel mensen en partijen bij betrokken zijn. Zo zit je als omgevingsmanager vaak in een complex speelveld tussen twee (of nog meer) werelden in. Aan de ene kant je organisatie. Aan de andere kant de externe belanghebbenden. Hoe reageer je op je eigen emoties en die van de omgeving? Hoe zorg je dat je alle informatie van buitenaf goed communiceert binnen je eigen organisatie (én andersom)? En zijn er misschien manieren om de besluitvorming sneller of beter te laten verlopen? Wij helpen je om daar efficiënt en effectief mee om te gaan.  Bijvoorbeeld door een plan van aanpak op te stellen, een omgevingsmanager in te zetten of trainingen te geven.

Beter omgaan met de belangen

Om de partijen dichter bij elkaar te brengen moet je op een betrouwbare en transparante manier te werk gaan en vaak ook veel geduld en doorzettingsvermogen hebben. Wij leiden je op aan de hand van theorie, praktijk, oefening en intervisie. Zo leer je soepeler werken met stakeholders en ga je beter om met uiteenlopende belangen. Een belangrijk onderdeel: op een constructieve manier gesprekken voeren. Zodat iedereen zich gehoord en begrepen voelt.

Je kunt bij ons verschillende trainingen volgen in Strategisch Omgevingsmanagement en Mutual Gains Approach. Meerdere keren per jaar is er een training met open inschrijving. Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte in-company training.

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.