Nieuws Zekerheid in onzekere tijden

Het zijn turbulente en onzekere tijden. We hebben te maken met een situatie die niemand ooit heeft meegemaakt. Organisaties hebben momenteel de handen vol aan maatregelen in het kader van het Coronavirus. In deze onzekere tijden staan wij voor je klaar.

Toegevoegd door Dan Kamminga op 26 maart 2020

Als gevolg van de Coronacrisis wordt een enorm beslag gelegd op de wendbaarheid en weerbaarheid van organisaties. En daarmee ook op de capaciteit van medewerkers, die veelal op afstand met elkaar moeten samenwerken. We vergeten bijna dat ook normale werkzaamheden doorgang moeten vinden. Hoe kom je ongeschonden door deze onzekere tijden en hoe zorg je dat je organisatie ook na deze crisis de draad weer oppakt?

 • Heb je extra capaciteit nodig om de Coronamaatregelen uit te voeren? Onze adviseurs zijn direct inzetbaar.

 • Moeten er evaluaties gedaan worden of heb je behoefte aan een scenario-analyse? Onze onderzoekers en risicomanagers staan voor je klaar.

 • Heb je projecten die wel doorgang moeten vinden, maar heb je er nu de mensen niet voor? Onze projectmanagers staan klaar om dit project voor jou te managen.

 • Start je met een project of programma maar is fysiek met stakeholders bij elkaar komen niet mogelijk? Wij faciliteren online via Zoom of MS Teams een Project/Programma Start up of een werksessie om een Doelen-Inspanningen-Netwerk op te zetten.

 • Sta je voor een onverwachte en uitdaging? Onze adviseurs zorgen samen met jou voor een werkbare oplossing en brengen jouw complexe project tot een goed einde.

 • Heb je hulp nodig om jouw organisatie voor te bereiden op de fase na deze crisis? Onze adviseurs helpen hierbij en hebben ervaring met crisismanagement in diverse domeinen.

 • Vinden de mensen in jouw organisatie het lastig om nu goed samen te werken, terwijl dit cruciaal is om antwoord te kunnen geven op de huidige, grote uitdagingen? Onze samenwerkingsadviseurs helpen je deze samenwerking goed vorm te geven of besluitvormingsprocessen beter in te richten. 

 • Wil je juist in deze periode blijven werken aan het ontwikkelen van nieuwe kennis en vaardigheden? Onze opleidingen zijn vaak ook als e-learning beschikbaar. Wij bieden de training samenwerken nu met korting aan als e-learning.

 • Heb je hulp nodig bij het vernieuwen van je strategie of bestuurlijk model? Onze strategieadviseurs kijken samen met u welke strategie en model het beste bij u past.

 • Heb je behoefte om te sparren over vragen als: hoe breng ik de financiële scenario’s van mijn gebiedsontwikkeling in beeld? Tijdens ons planeconomisch spreekuur krijg je 1 uur gratis planeconomisch en/of ruimtelijk advies via een digitale brainstorm met twee ervaren adviseurs.

 • Heb je als gemeente hulp nodig bij je crisisaanpak voor zowel de korte als lange termijn? Onze adviseurs staan klaar om je op diverse manieren te helpen. 

 • De invoering van de Omgevingswet is uitgesteld. Benut deze "adempauze". Wij voeren een gratis Quick scan uit en helpen met sturing op het proces. 

 • Wil je in controle komen van de cyberweerbaarheid van jouw organisatie? Onze veiligheidsadviseurs begeleiden je hierbij.

 • Vallen door Corona nu veel projecten en programma’s stil die eigenlijk wel door moeten gaan? Onze programmamanagement adviseurs helpen je om met een online Project- of Programma Start Up je project of programma gemakkelijk weer op te starten.

 • Iedereen werkt nu in z’n eigen ‘coconnetje’ maar er blijven allerlei gedachtes en reflecties voorbijkomen, die je graag wilt delen met collega’s. Ons Leadership & Change team denkt graag mee in het begeleiden van een goed groepsreflectiegesprek.

 • Heb je behoefte aan een online brainstorm over al jouw (complexe) programmamanagement vraagstukken? Elke laatste vrijdag van de maand kun je 1 uur gratis advies krijgen via een digitale brainstorm met onze twee ervaren programmamanagement adviseurs.

Door onze brede kennis en expertise kennen we jouw markt, situatie en organisatie. We zijn snel inzetbaar en werken altijd samen met jouw mensen om projecten tot een goed einde te brengen. Zo zorgen we er samen voor dat we zekerheid creëren in deze onzekere tijden.

Heb je een vraag voor ons?

Alle mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.