Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Podcastreeks Van vitaal belang

  In deze tijden van burn-outs, stress en constant bereikbaar zijn is vitaliteit van belang; zowel in het leven als ook op de werkvloer. Maar wat kun je doen om jouw levenskracht optimaal in te zetten en welke rol kunnen werkgevers hierin spelen? Deze vragen staan centraal in de nieuwe podcastreeks ‘Van vitaal belang’.

  Toegevoegd door Daniëlle van Steeg op 15 september 2023

  In deze podcastreeks spreekt Daniëlle van Steeg - adviseur bij TwynstraGudde, vitaloog in opleiding en leefstijlcoach - met verschillende (young) professionals en organisatiekundigen over hun persoonlijke dilemma’s en verhalen en hoe ze hiermee zijn omgegaan.

  Keuzes maken

  In de eerste aflevering gaat Daniëlle in gesprek met Jeroen Ubels, adviseur bij OchtendMensen. Jeroen vertelt over hoe hij in de huidige tijd om gaat met een druk werkschema en sociaal leven. Waar loopt hij tegenaan? Hoe gaat hij hiermee om en organiseert hij zijn tijd? Wat helpt hem hierbij? Jeroen geeft enkele tips over hoe hij de goede keuze kan maken.

  Mentaal opruimen

  In de tweede aflevering spreekt Daniëlle met Catherine van Nierop, adviseur persoonlijk leiderschap en leiderschapsontwikkeling bij TwynstraGudde. Zij gaan met elkaar in gesprek over mentaal opruimen. Wat is het? Hoe doe je dat en wat heb je hieraan? 

  Abonneren

  Hierboven kun je de podcast beluisteren. Nog handiger is het om je te abonneren via de bekende podcast platforms zoals bijvoorbeeld Spotify of Apple podcasts.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over vitaliteit en hier concrete tips and tricks voor krijgen? Volg Daniëlle dan op LinkedIn.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen