Nieuws TwynstraGudde, een veelkleurige organisatie

TwynstraGudde biedt medewerkers een omgeving met gelijke kansen en behandeling, ongeacht geslacht, afkomst, arbeidsvermogen, leeftijd of seksuele voorkeur. Zo stimuleren we een inclusieve cultuur.

Toegevoegd door Bart van den Berg op 30 augustus 2019

Diversiteit vormt een essentiële basis voor de kwaliteit van ons werk. Maar zonder vooroordelen de kwaliteiten van een ander waarderen gaat helaas niet altijd vanzelf. Dit betekent in de praktijk dat we continu werken aan de bewustwording van medewerkers en het benadrukken van het belang van diversiteit. Zo organiseerden we een event dat volledig in het teken stond van diversiteit en het gevaar van elkaar aanspreken op slechts één aspect van een identiteit en daardoor in generalisaties of stereotypes vervallen.

Veelkleurig TwynstraGudde

Dit jaar heeft TwynstraGudde het belang van inclusiviteit en diversiteit gevierd door mee te varen in de Canal Parade van Pride Amsterdam 2019. Samen met onze partners Arcadis, Frisse Blikken en ASML bouwden wij een boot die recht doet aan het Pride-thema: ‘Remember the past, create the future’.

Met de titel van onze boot: ‘Designing the future together’ benadrukken we de kracht van samenwerken. TwynstraGudde heeft een directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen die onze opdrachtgevers raken.

Hier een verslag van deze fantastische dag.

 

Deze video geeft een indruk van ons ‘diversiteitevent’.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.