Nieuws Sas Terpstra versterkt adviesgroep WaterKlimaat van TwynstraGudde

Per 1 april jl. heeft Sas Terpstra zijn rentree gemaakt als senior adviseur bij TwynstraGudde. Tussen 2006 en 2016 was hij ook verbonden aan ons bureau. 

Toegevoegd door Esther van Koot op 10 juni 2020

‘In een wereld vol transities en crises vind ik het belangrijk om terug te gaan naar de basis. In mijn vakgebied is dat voldoende en schoon water, vitale bodem, duurzame landbouw en robuuste natuur. We doen onszelf als maatschappij enorm tekort als we dit niet op orde hebben’, aldus Terpstra.

Samen met Evelien van der Kuil en Stan Duifhuizen vormt hij het managementteam van de adviesgroep WaterKlimaat. De afgelopen 4 jaar was Terpstra verantwoordelijk voor het waterbeleid bij de provincie Noord-Brabant. In die rol heeft hij watervraagstukken stevig verankerd in onder meer de Omgevingsvisie, samenwerkingsrelaties verstevigd en trendbreuken in beleid geformuleerd. Bij de adviesgroep WaterKlimaat van TwynstraGudde staan deze thema’s opnieuw centraal.

STE_1web

Terpstra: ‘De huidige inrichting van Nederland is beperkt houdbaar: kijk alleen al naar de grote gevolgen van droogte. Dit vraagt veel van partijen: organiserend vermogen, gedeelde verantwoordelijkheid, passende samenwerkingen, slimme combinaties van vraagstukken en gedurfde besluitvorming. Dat is typisch de expertise die wij als TwynstraGudde inbrengen. Zodat bestuurders de juiste keuzes krijgen voorgelegd, managers weten hoe ze het werk georganiseerd krijgen en professionals zich begrepen voelen in hun vakgebied.’

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.