TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Opleiding Samenwerken in het omgevingsdomein: de publieke professional

  De Omgevingswet brengt niet alleen andere en minder regels, maar vereist ook een heel andere manier van werken. Andere competenties zijn in de toekomst nodig om succesvol te kunnen zijn. In deze opleiding gaan we in op deze nieuwe competenties en werk je gericht aan de specifieke vaardigheden die hierbij horen.

  Toegevoegd door Pim Nijssen op 8 februari 2022

  Het werk van de moderne ambtenaar verandert. Termen als 'opgavegericht werken', 'participatie' en 'integraal samenwerken' vragen om aanvullende manieren van werken. Om aanvullende competenties op de kennis en vaardigheden waarover je al beschikt. In deze opleiding werken we aan de specifieke vaardigheden die de veranderende wereld van de moderne publieke professional vraagt, zoals participatie, stakeholdermanagement, samenwerken en het omgaan met verschillende en weerstand.

  Omgevingswet

  Speciale aandacht is er in deze opleiding voor de gevolgen die de Omgevingswet heeft voor het werken aan ruimtelijke opgaven. Daarbij gaat het niet om de inhoud, maar de bedoeling van de wet: het ‘anders werken’ waarover zoveel wordt gesproken. 

  Voor wie?

  Deze opleiding is voor iedereen die werkt aan integrale vraagstukken over grenzen van organisaties, teams en domeinen. Dat kan zijn bij de overheid, een non-profitorganisatie, een wijkvereniging, in de advieswereld of het bedrijfsleven. Het is voor mensen met rollen die worden omschreven als gebiedsmakelaar, omgevingsadviseur, programmamanager, procesbegeleider, wijkregisseur, beleidsmedewerker, netwerkregisseur, projectleider en al die andere functies waarin samenwerken over grenzen essentieel is.

  Wanneer?

  We bieden deze opleiding zowel in het voorjaar als in het najaar aan. De precieze trainingsdata vind je hieronder.

  Voorjaar 2023

  • Dag 1: 14 maart 2023
  • Dag 2 en 3: 11 en 12 april 2023
  • Dag 4 en 5: 15 en 16 mei 2023
  • Slotdag: 13 juni 2023

  Najaar 2023

  • Dag 1: 12 september 2023
  • Dag 2 en 3: 10 en 11 oktober 2023
  • Dag 4 en 5: 14 en 15 november 2023
  • Slotdag: 12 december 2023

  Meer informatie en aanmelden

  Wij bieden deze training aan in samenwerking met Berghauser Pont Academy. Kijk op hun site voor meer informatie en om je in te schrijven.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen