Infographic Impact en beheersing van corona op jouw project of programma

Ondanks deze lastige tijd wil je dat jouw project of programma gewoon doorgaat. Het lijkt echter onvermijdelijk dat het behalen van jouw doelstellingen wordt bedreigd door de huidige situatie rond corona en de uitwerking daarvan op de samenleving. 

Toegevoegd door Janneke van de Kuilen-Hazeleger op 15 april 2020

In de hectiek van het draaiende houden van je project of programma kan het lastig zijn om expliciet stil te staan bij de impact die deze crisis heeft op jouw opgave en hoe je dit mogelijk kunt beperken.

Wij werken mee in omvangrijke en complexe projecten of programma’s als adviseurs risicomanagement en projectbeheersing waarin wij deze impact ook ervaren.

Gebaseerd op onze ervaringen en onze manier van risicodenken hebben wij een overzicht gemaakt van risico’s die jouw project of programma mogelijk loopt. Daarnaast hebben wij vanuit verschillende invalshoeken nagedacht over mogelijke beheersing van deze risico’s.

Wij zien nieuwe risico’s op projecten en programma’s afkomen, maar we zien ook reeds bestaande risico’s versterkt worden door de huidige omstandigheden. Het overzicht is een brede inventarisatie die specifiek gemaakt moet worden voor jouw project of programma. De risico-inventarisatie kan vervolgens als basis dienen voor het uitdenken van verschillende scenario’s en het bepalen van een risicoprofiel bij deze scenario's.

Impact Corona op projecten

Hieronder kun je het volledige overzicht downloaden. Er zijn twee pagina's. Heb je vragen over het overzicht of wil je de risico's voor jouw programma of project samen met ons in kaart brengen? Wil je hulp bij het uitwerken naar scenario's en een risicoprofiel? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.  

Download het overzicht

Alle mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.