Nieuws Het Groot Interventieboek helpt beweging te creëren en veranderingen te realiseren

Veel ontwikkelingen als digitalisering, de energietransitie en ketensamenwerking vragen om doordachte strategieën, inventieve tools en vernieuwende aanpakken. Iedereen wikt en weegt over de geschikte tools, methodieken of werkvormen om dit voor elkaar te krijgen. Vaak grijp je terug op dezelfde beproefde interventies. Logisch, maar soms ook een gemiste kans! Het Groot Interventieboek van TwynstraGudde biedt een breed repertoire aan interventiemogelijkheden, waarmee je beweging kunt creëren of verandering kunt realiseren binnen jouw opdrachten..

Toegevoegd door Esther van Koot op 30 augustus 2021

Het boek vergroot het bewustzijn bij adviseurs, managers of projectleiders als het gaat om interveniëren in organisaties en hun eigen handelen daarin. Ook maakt het nieuwsgierig naar andere interventiemogelijkheden en het daagt de lezer uit zijn eigen repertoire te verbreden.

‘Het Groot Interventieboek kan je inspireren om buiten je eigen kaders te denken en te handelen als de opgave daarom vraagt. Zo helpt het je als je even niet weet welke interventie het beste past bij de vraag die je hebt gekregen. Daarmee is dit boek ook een naslagwerk’, aldus Babette Richter, medeauteur van het boek.

Kleur geven

Aniek Jansen, medeauteur van het boek: ‘Naast de beschrijving van interventies vind je in dit boek diverse praktijkvoorbeelden van adviseurs. Vanuit je persoonlijkheid en vakmanschap geef je kleur aan een interventie. Geen professional is hetzelfde, en daarmee is ook geen toepassing van een interventie hetzelfde. Door middel van de praktijkvoorbeelden brengen we de interventies als het ware tot leven en geven we kleur aan de toepassing in de praktijk en binnen een specifieke context. Zo geven we inzicht in het proces van wikken en wegen dat hoort bij interveniëren en de overwegingen die wij daarbij maken’.

Cover Het Groot Interventieboek2

Dit alles maakt Het Groot Interventieboek een praktisch en pragmatisch boek, dat adviseurs, managers en projectleiders inspiratie geeft wanneer ze dat nodig hebben.

De auteurs van Het Groot Interventieboek zijn Aniek Janssen,  Arianne Kloosterman, Babette Richter en Milou Engelaer.

Bestellen

Het Groot Interventieboek kun je via onderstaande bestelknop bestellen.

ISBN 9789464028102 I NUR 801 | 407 pagina's | € 49,90 (excl. btw) | hardcover

Bestellen

Via dit inkijkexemplaar krijg je een indruk van (de inhoud van) het boek.

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.