Blog Even voorstellen... Francine Willemse-Baas

Vanaf 9 januari ben ik met veel plezier gestart bij de adviesgroep Zorg. Bij TwynstraGudde ga ik aan de slag om samen met bevlogen collega’s te bouwen aan zorgvernieuwing die werkt.

Toegevoegd door Francine Willemse-Baas op 24 februari 2023

De zorg in Nederland is goed geregeld. Toch schiet het huidige systeem voor kwetsbare mensen en bij complexe klachten helaas nog vaak tekort. Zorgprofessionals weten precies waar het schort en hoe het opgelost kan worden. Het gaat dan meestal over anders samenwerken tussen domeinen en disciplines met een andere inzet van de beschikbare middelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit mogelijk is en zet me bevlogen in om deze omissies in het systeem op te lossen. Ik geloof dat de transformatie van zorg moet beginnen bij de werkvloer en vanuit daar verbonden moet worden met het beleid en de benodigde financiën; en niet andersom. 

Vanuit ruim 20 jaar ervaring in de gezondheidzorg ken ik zowel de werkvloer van zorgprofessionals als de wereld van zorgverzekeraars vanuit verschillende rollen. Als organisatieadviseur richt ik mij op de gezondheidszorg in de breedte, met veel affiniteit voor de eerstelijnszorg en het sociaal domein. Ik help organisaties bij het herijken van hun strategie en met zorginhoudelijke- en organisatorische transitievraagstukken.

Als programmamanager, adviseur en procesbegeleider bouw ik mee aan netwerkzorg, sociale ondersteuning en zorgvernieuwing binnen regionale samenwerkingsverbanden. 
Samen met mijn nieuwe collega’s werk ik aan zorgvernieuwing die werkt. Hiervoor moet de verandering worden omarmd door zorgprofessionals en hun patiënten, worden gedragen binnen zorginstellingen én door financiers. 

Lijkt het je leuk om verder te praten? Neem dan contact met mij op.

Lijkt het je leuk om verder te praten?

Alle mensen

Lijkt het je leuk om verder te praten?

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.