Workshop Eendaagse workshop ‘Hoe schrijf je een beslisnotitie?’

Je wilt jouw bestuurder - manager, directeur, wethouder of bewindspersoon - vragen om een beslissing te nemen. Bijvoorbeeld over een nieuwe werkwijze, een grote investering of een wijziging in een project. Wij helpen je in deze workshop een goede beslisnotitie op te stellen voor jouw bestuurder.

Toegevoegd door Maatje Nooren op 8 juli 2019

Deze eendaagse workshop is bedoeld voor adviseurs en managers, in zowel de publieke als de private setting, die hun bestuurder een beslissing willen laten nemen. Bijvoorbeeld bij de overgang naar een volgende fase in een project of bij de afwegingen rond een grote investering.

Aantrekkelijk verwoorden en presenteren

Aan het eind van de dag is jouw beslisnotitie gereed om aan te bieden aan je bestuurder. Je krijgt inzicht in welke informatie een bestuurder nodig heeft om een beslissing te kunnen nemen. Je hebt ook ervaren hoe je deze informatie adequaat en aantrekkelijk verwoordt en presenteert.

Resultaatgericht en zorgvuldig werken

De workshopleider, Maatje Nooren, heeft 20 jaar ervaring in het schriftelijk presenteren van beslisinformatie aan bestuurders. Zij heeft beslisdocumenten opgesteld voor wethouders, gedeputeerden, bewindspersonen, Tweede Kamerleden en bestuurders in de private sector. Daarbij schakelt zij en ‘vertaalt’ zij soepel tussen de projectinhoudelijke kant en de bestuurskamer. Maatje is resultaatgericht, zorgvuldig en weet complexe en gevoelige materie helder te verwoorden, met oog voor de betrokken partijen.

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact op. 

Neem contact op

Alle mensen

Neem contact op

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.