Vacature Executive search Coloriet – Strategisch beleidsadviseur (24-32 uur)

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1.400 cliënten en hun familieleden, ruim 1.200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven zij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft vijf woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Daarnaast biedt Coloriet wijkzorg in Dronten, Lelystad en Zeewolde.

Toegevoegd door Dick Webbink op 21 mei 2021

De Raad van Bestuur (RvB) van Coloriet heeft, samen met de vijf directeuren, de dagelijkse leiding over de organisatie. Daaromheen is een aantal strategische adviseurs dat bestuur en directie continu van advies dient op thema’s als HRM, kwaliteit en veiligheid, en strategisch beleid.

Wat ga jij doen?

De strategisch beleidsadviseur die wij zoeken gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het nog te formuleren strategisch beleidsplan 2022-2025. Ook taken vanuit de functie bestuurssecretaris zijn deels bij de beleidsadviseur ondergebracht.

 • Jij volgt de ontwikkelingen op het gebied van zorg, behandeling en kwaliteit op de voet en adviseert en ondersteunt RvB en Directie op het brede terrein van de strategische visie- en beleidsvorming.
 • Je geeft vorm aan de besluitvormingsprocessen en bewaakt de voortgang daarvan.
 • Je adviseert de RvB over inhoud, relevantie en realisatie van strategische onderwerpen.
 • Je vertaalt maatschappelijke en politieke ontwikkelingen naar beleid. Vervolgens maak je de vertaalslag van beleid naar doelstellingen, resultaten, middelen en planning. Hiervoor haal je niet alleen informatie uit de eigen organisatie, maar ben je ook op zoek naar mogelijkheden voor regionale samenwerking.
 • Ook voer je de regie bij de zorgcontractering. Je onderhandelt en voert de gesprekken met het zorgkantoor en de zorgverzekeraars met betrekking tot de zorg- en dienstverlening van Coloriet. Het proces van aanbesteding wordt door jou zowel procesmatig als inhoudelijk geregisseerd en ondersteund.
 • Tot slot heb je een regisserende en inhoudelijke rol bij de jaarlijkse planning- en controlcyclus. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Coloriet Advies en Support.

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven en ambitieuze professional. Je bent slim, creatief en durft out of the box te denken. Je bent gericht op verbeteren en vernieuwen, en wilt daarbij ook jezelf verder ontwikkelen. Je hebt een scherp beeld van het complexe speelveld waarin je werkt en daarbinnen oog voor de verschillende belangen. Je communiceert goed, zowel mondeling als schriftelijk. Je kiest bewust voor de zorg, ook vanuit de bedoeling, en legt gemakkelijk verbinding met anderen binnen je omgeving. Daarnaast heb je gevoel voor bedrijfsvoering, cijfers en de betekenis daarvan voor de organisatie. De planning- en controlcyclus kent voor jou geen geheimen.

Om deze mooie en uitdagende functie in te vullen beschik je over een opleiding op academisch niveau (bijv. gezondheidswetenschappen, bedrijfs-/bestuurskunde of rechten) en een aantal jaren relevante werkervaring op strategisch niveau. Een achtergrond in de zorg kan helpen, maar is niet noodzakelijk. Je moet wel in staat zijn om kennis van wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorg je snel eigen te maken.

Arbeidsvoorwaarden

 • Bij wederzijds enthousiasme biedt Coloriet een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd.
 • Je komt te werken in een enthousiast team van adviseurs met veel vrijheid om de functie op eigen wijze in te vullen.
 • Coloriet wil een uitstekende werkgever zijn en biedt haar medewerkers alle ruimte en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.
 • Salariëring conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) - FWG-65.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het fietsplan, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Procedure en planning

Coloriet laat zich in deze werving- en selectieprocedure begeleiden door Dick Webbink, associate partner van TwynstraGudde Executive Search.
Na ontvangst van jouw sollicitatie, bestaande uit een actueel CV en een schriftelijke motivatie, vindt er op basis van een eerste selectie een oriënterend gesprek via MS Teams plaats met Dick Webbink in week 23.

Op basis van deze gesprekken wordt een shortlist opgesteld van kandidaten. Hieruit worden de kandidaten gekozen waarmee een eerste selectiegesprek wordt gevoerd. Een ontwikkelassessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Het streven is de benoeming te laten plaatsvinden voor 1 juli 2021.

Voor nadere informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Dick Webbink via dwe@tg.nl of via 06 52 31 26 22. Solliciteren kan tot en met zondag 6 juni via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.