TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Executive search

    Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

    Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

    Solliciteer nu
    Aanbesteden en contracteren

    Jurist

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    Masterclass 22 maart 2023 Campusontwikkeling een hype of bestendige keuze?

    Nederland telt ongeveer vierduizend vaak wat verouderde bedrijventerreinen. Op een aantal plekken in Nederland denkt de triple helix (overheid, onderwijs en ondernemers) na over een doorontwikkeling van deze terreinen naar Campus, Innovation District, Science Park of Incubator. In een campusorganisatie werken sectorgerelateerde bedrijven samen met onderwijs en overheid om innovatieve ecosystemen en de economische identiteit van een regio of stad te versterken. Op 22 maart a.s. organiseren wij samen met IVVD kennisplatform een masterclass over alle ins en outs rond campus-en clusterontwikkelingen van bedrijventerreinen.

    Toegevoegd door Thomas Nobel op 6 januari 2023

    Om van idee naar uitvoering te komen moeten heel wat vragen worden beantwoord. Levert het inrichten van een campusontwikkelingsorganisatie bijvoorbeeld voldoende maatschappelijk rendement? Wat is het gemeenschappelijk belang? Welke bedrijven passen daarbij? Wat is het verdienmodel?

    Inschrijven voor de masterclass? Klik hier

    Programma

    In deze masterclass staan we stil bij wat een campus tot een succes maakt voor haar initiatiefnemers, investeerders, gebruikers én de omgeving. Aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden nemen ervaren docenten je mee in het hele traject van conceptontwikkeling en visievorming tot aan uitvoering en exploitatie en bieden inzichten vanuit verschillende perspectieven. Zoals vanuit de gemeente, een gebiedsontwikkelaar, een onderwijsorganisatie of een ondernemer.

    Ben jij als kwartiermaker, investeerder, bestuurder in het publieke domein of gebiedsregisseur betrokken bij één of meerder campusontwikkelingen en zoek je naar handvatten, lessons learned en best practices? Dan is deze masterclass bij uitstek geschikt voor jou.

    Je leert

    • Wat de randvoorwaarden zijn voor het slagen van een campusinitiatief.
    • Wanneer het zinvol is om als overheid, bedrijf of instelling aandacht en energie te steken in het starten van een campusinitiatief.
    • Welke lessen uit eerdere campusinitiatieven getrokken zijn.
    • Wat de ervaringen zijn van eerste gebruikers van specifieke campusinitiatieven in Nederland.

    Voor wie

    Deze masterclass is bij uitstek interessant voor bestuurders, directeuren/hoofden vastgoed en/of huisvesting, portfoliomanagers, asset- en vastgoedmanagers en controllers van vastgoedorganisaties of vastgoedafdelingen binnen gemeenten, corporaties, schoolbesturen (universiteiten, hbo, mbo).

    Facts & Figures

    • Masterclass op 22 maart 2023 van 13.00 - 16.30 uur. Tussendoor zijn er korte pauzes.
    • Online deelname € 345,- ex. BTW en plaats in de zaal € 375,- ex. BTW.
    • Collegakorting: neem één of meer collega’s mee naar deze masterclass en krijg ieder 10% korting.
    • Er is beperkte capaciteit in de zaal. Toekenning van de plaats in de zaal gaat op volgorde van binnenkomst.
    • Annulering is kosteloos tot vier weken voor aanvang. Daarna kan altijd een collega in jouw plaats deelnemen.
    • Deelname aan de masterclass geeft recht op 3 PE-punten. IVVD is Cedeo gecertificeerd.
    • Locatie: IVVD Studio/Opleidingscentrum, Weltevreden 4a in De Bilt.

    Inschrijven voor de masterclass? Klik hier

    Neem contact op met

    Alle mensen

    Neem contact op met

    Alle mensen