Webinar 29 oktober BENG Scholenbouw 2021

Eind dit jaar gelden de nieuwe BENG-eisen voor onderwijshuisvesting. Dit brengt extra uitdagingen met zich mee. Hoe organiseer je jouw vastgoedportefeuille? Wanneer wordt nieuwbouw boven verduurzaming gekozen?

Toegevoegd door Thomas Nobel op 15 oktober 2020

Spryg Real Estate Academy organiseert een studiedag waar vastgoedexperts vanuit verschillende perspectieven een actueel overzicht van portefeuillesturing en het (B)ENG beleid geven.

Ik vervul deze dag de rol van dagvoorzitter. Dit vanwege mijn jarenlange ervaring met onderwijshuisvesting en brede blik op trends en ontwikkelingen in deze branche. 

De vastgoedexperts delen hun praktijkervaringen, concrete handvatten en de voordelen bij investering. Daarbij word je meegenomen hoe je kunt inspelen op de ontwikkelingen binnen het veld van onderwijshuisvesting.

Vanwege de recent aangescherpte Corona-maatregelen is de studiedag niet meer fysiek te bezoeken, maar digitaal te volgen. Wat blijft is de interactie tussen de sprekers onderling (onder meer in een slotdebat) en de mogelijkheid om als deelnemer continue vragen te stellen en actief aan de studiedag mee te doen.

Datum: 29 oktober 2020
Tijd: 09.00-16.30 uur

Inschrijven 

Aanvullende vragen voor- of achteraf?

Wil je liever persoonlijk doorpraten over jouw vastgoed vraagstuk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.