Nieuws Adviestalent zet met nieuwe naam OpMorgen vol in op de toekomst

Vanaf 1 november 2019 gaat Adviestalent, dochteronderneming van organisatieadviesbureau TwynstraGudde, verder onder de naam OpMorgen. De nieuwe naam, die tot stand is gekomen in samenwerking met haar adviseurs, opdrachtgevers, alumni en collega’s van TwynstraGudde, geeft beter weer waar het bureau nu voor staat.

Toegevoegd door Annemarie Hoitink op 4 november 2019

“Onze daadkrachtige, slimme en enthousiaste adviseurs staan graag midden in de arena waar aan de grote maatschappelijke thema’s van dit moment wordt gewerkt binnen zorg, energie, mobiliteit en innovatie. Gedreven steken zij de handen uit de mouwen bij onze opdrachtgevers en zetten hun talenten in om impact te hebben OpMorgen”, aldus Mark Leemans één van de directeuren van OpMorgen. De ruim 40 young professionals werken aan de toekomst, zowel in opdrachten als aan hun eigen toekomst in het opleidingstraject dat zij volgen. Project- en programmamanagement, procesoptimalisatie, omgevingsmanagement en beleidsadvies en onderzoek vormen de kern van hun werk. “Samen met onze opdrachtgevers gaan wij aan de slag en brengen wij beweging”.

Twaalf jaar geleden werd Adviestalent opgericht. Na twaalf jaar de naam Adviestalent te hebben gedragen is het tijd voor een nieuwe stap. In de afgelopen twaalf jaar heeft Adviestalent honderden talentvolle adviseurs een vliegende start van hun carrière geboden.

Kennis maken? Kijk op www.opmorgen.nl

Logo OpMorgen

 

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.