Innovatiever met Design Thinking | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Innovatiever met Design Thinking

Misschien heeft u er al eens mee kennis gemaakt, of wellicht heeft u de term alleen nog maar horen rondzingen. Design Thinking is een inspirerende instrumentenkoffer die helpt om uw organisatie creatiever en innovatiever te laten samenwerken. U leert op een uitnodigende manier kijken en denken als een designer. Samen met uw stakeholders komt u in een open en onderzoekend proces tot vernieuwende strategieën.

Design thinking leidt tot verrassende resultaten: onverwachte inzichten, frisse ideeën en soms zelfs ususual suspects die een belangrijke rol vervullen. Tegelijkertijd is design thinking geen toeval: het proces is opgebouwd uit heldere stappen en er gelden duidelijke spelregels.

Twynstra Gudde helpt u design thinking toe te passen. Wij onderscheiden ons doordat we de kennis van design thinking verbinden aan kennis van uw opgaven en organisatie. Wij snappen dat een goed idee niet als vanzelf gaat werken. Wij staan daarom desgewenst tijdens alle stappen van het design thinking proces naast u. Bij de probleemdefinitie, via het gezamenlijk onderzoek, het genereren van ideeën, tot het testen en het implementeren van deze ideeën. Want in die laatste twee stappen schuilt de echte belofte: innovatieve ideeën die werken!

We vertellen u er graag meer over.

André Schaminée

adviseur

Neem contact op