Huisvestingsadvies | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Huisvestingsadvies

Werkt u nog prettig en efficiënt? Als de huisvesting niet meer past bij de beoogde toekomst van uw organisatie, kan dat tegenvallen. Dan is het tijd om de huisvestingsadviseurs van Twynstra Gudde in te schakelen. Van visie tot werkplek: stap voor stap en in volledige samenspraak komen we tot een werkomgeving die uw doelstellingen maximaal ondersteunt.

Huisvesting speelt een steeds grotere rol bij het behoud en het aantrekken van talent. Alleen werkgevers die een eigentijdse werkomgeving aanbieden, zijn in staat gekwalificeerde medewerkers blijvend aan zich te binden. Gezondheid en duurzaamheid zijn maatgevend. De werkomgeving moet uitnodigend zijn en ruimte bieden voor inspiratie. Voldoet uw gebouw daar niet aan? Wat kunt u dan doen? Wat zijn de mogelijkheden en hoe komt u tot de best mogelijke oplossing?

Onze antwoorden

Onze adviseurs beschikken over de expertise en de methodieken om uw huisvestingsvraagstuk systematisch aan te pakken. Wij helpen u om uw visie expliciet te krijgen. We vertalen die visie in concepten voor gebouwen en/of werkplekken die uw organisatie maximaal ondersteunen. Wij zetten de opties naast elkaar in een businesscase, desgewenst met financiële doorrekening. Uiteindelijk komen we tot een programma van eisen voor uw huisvesting of een inspirerende design brief waarmee een architect direct aan de slag kan. We kunnen desgewenst het hele traject van A tot Z voor u regelen en uw nieuwe huisvesting turn-key opleveren.

De eindgebruiker centraal

Je kunt geen werkomgeving maken als je niet weet wie er gebruik van maken. Uw mensen zijn daarom gedurende het hele proces ons ijkpunt. Wij gaan met uw mensen het traject in, analyseren werkprocessen en kijken waar knelpunten en kansen liggen. In alle stappen werken wij samen. U weet immers zelf als beste wat u wilt. Van ons kunt u ervaring, kennis en specifieke tools verwachten. Samen komen we tot het beste eindproduct.

Onze expertise

De huisvestingsadviseurs van Twynstra Gudde zijn expert op het gebied van huisvesting en vastgoed. We koppelen die expertise aan kennis van organisatiekunde, samenwerkingskunde en verandermanagement. 

Sjoerd Memelink

Partner

Neem contact op