Interim management Het leiderschap van je organisatie een impuls geven

Interim-management zien wij als een strategische interventie. Door goed getimed de juiste kennis en ervaring in te brengen, wordt jouw organisatie merkbaar sterker.

De wereld rondom iedere organisatie is complex, ambigu en veranderlijk. In zo’n speelveld is soms strategisch, dan weer operationeel leiderschap nodig. Soms stabiliserend, dan weer gericht op transitie. Soms heb je extra leiderschap nodig voor begeleiding van een verandering of een fusie. Soms is er sprake van crisis. Met één leiderschapsstijl en één type leider ben je er niet.

Het grotere plaatje

Interim-management begint bij ons met het doorgronden van wat er in jouw organisatie speelt. We kijken altijd naar het grotere plaatje: de context, de strategie en de ambities die er leven. Wat is de cultuur van een organisatie? Vaak zijn er onder de oppervlakte krachten werkzaam die het succes van een interventie bepalen. Soms zijn processen in het verleden vastgelopen. Daarop acteren is een kritische succesfactor.

Capabele managers

Na grondige analyse komen we tot een profiel. Niet alleen qua kennis en ervaring, maar ook qua persoonlijkheid en leiderschapsstijl. We dragen één of meer kandidaten voor die we putten uit een betrouwbaar netwerk van ervaren krachten. Allemaal capabele managers die lastige vraagstukken kunnen oplossen.

Samen gaan we voor resultaat

Nadat iemand aan de slag is, blijven we betrokken. We sparren en coachen. We denken mee, leren van elkaar, versterken de analyse, ondersteunen de interventie en bewaken het proces. We verbinden ons met jouw doelstellingen en ambities en vertalen de strategie naar executie. Samen gaan we voor resultaat.

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.