Farma | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Farma

Binnen de farmaceutische industrie is de trend om zich steeds meer op een totaalproduct en -dienst te richten. Niet meer die ene pil verkopen, maar uw klanten service verlenen en het leven zo makkelijk mogelijk maken. Product, plaats, prijs en promotie zijn inmiddels vervangen door: klantoplossingen, het effect van uw product op de genezing, het gemak voor de patiënt, en communicatie en interactie. Wij helpen u deze omslag te maken.

Uw patiënten helpen door innovaties

Niet het ziektebeeld centraal stellen, maar de mens. Daar gaat het om bij de zogeheten ‘patient and docter journeys’. Wij duiken in het leven van uw klanten om zo te ontdekken wat de beste oplossingen zijn die u hen kunt bieden.

Lees verder

Nieuwe dienstverleningsconcepten

U wilt meer dan ‘alleen maar’ medicijnen verkopen: u wilt uw klanten een totale service bieden en nieuwe zorgdiensten. Wanneer u niet zelfstandig in de behoefte van uw klanten kunt voorzien, dan samen met nieuwe partners.

Lees verder

Producten succesvol introduceren in de markt

U vindt het lastig uw producten in de markt te zetten, omdat u te maken heeft met groothandels, apotheken en zorgverzekeraars. Hoe komt uw product en dienst nu eigenlijk het beste bij uw klanten terecht? Wij ondersteunen u hierbij.

Lees verder

Veiligheid & crisismanagement

U heeft de ambitie om slagvaardig op te treden tijdens een crisis. Dat vraagt om een gedegen voorbereiding van uw medewerkers en leidinggevenden. Met een ontwerp op maat en goed gekozen interventies leggen wij een fundament voor inrichting en ontwikkeling van uw crisisorganisatie. Daarmee zijn uw organisatie en medewerkers voorbereid op een toekomstige crisissituatie.

Lees verder

Mensen

Tom Gouman

Customer Experience Lead

Dennis Christmas

Managing Partner Zorg

Wizard

Tom Gouman

Customer Experience Lead

Neem contact op

Vind de expert in uw markt