Uw managers trainen in verandering | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Uw managers trainen in verandering

U wilt dat uw managers nieuw gedrag gaan ontwikkelen, passend bij de koers van uw organisatie. Wij bieden u daarom een management development traject aan dat het gedrag van uw managers daadwerkelijk zal veranderen.

Wat bijzonder is aan onze aanpak, is dat we niet zomaar uw managers bepaalde vaardigheden aanleren, maar eerst nauwkeurig kijken naar uw opgave. Waar staat u voor als organisatie en wie en wat heeft u daarbij nodig? Daar gaat het om. Als dit helder is, maken we de stap naar de ontwikkeling van een management development traject dat aansluit op die opgave. In het traject werken we met reële praktijkopdrachten. We kijken hoe we mensen verder kunnen brengen, en zorgen ervoor dat er een cultuurverandering ontstaat: een verandering in denken en doen.

In vier of vijf bijeenkomsten ontstaat iets nieuws. Door onze gedegen aanpak, altijd in overleg met u, weet u dat er échte veranderingen ontstaan. Uw managers zijn beter toegerust om hun werk te doen. Bovendien weet u als opdrachtgever nu meer van leren en ontwikkelen binnen uw eigen organisatie.

Britta Gielen

ontwikkelt leiders in organisaties

Neem contact op