Uw medewerkers trainen in Strategisch Omgevingsmanagement | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Uw medewerkers trainen in Strategisch Omgevingsmanagement

U kiest ervoor om bij de uitvoering van uw project of programma gebruik te maken van de principes van Strategisch Omgevingsmanagement. Dat vergt bepaalde kennis en kunde. Wij trainen uw medewerkers hierin.

Twynstra Gudde biedt op verschillende manieren trainingen aan in Strategisch Omgevingsmanagement en Mutual Gains Approach. Twee keer per jaar geven wij een training met open inschrijving. Ook worden in-company trainingen aangeboden speciaal gericht op de leervragen binnen uw organisatie, afdeling of team. Voor managers en professionals met een jarenlange ervaring is er de opleiding: Leiderschap en vakmanschap voor stakeholdermanagers. Deze opleiding sluit aan bij de behoefte door te groeien naar grotere en meer complexe opgaven.

De trainingen zijn gericht op professionals die werken aan vraagstukken waarbij veel mensen en partijen betrokken zijn. Deelnemers werken aan projecten, programma’s, geplande veranderingen en samenwerkingsvraagstukken in de ruimtelijke sector, energie, water, havens, openbaar vervoer, zorg en openbare orde en veiligheid. Gemeenschappelijk is de opgave partijen dichter bij elkaar te brengen. Dat vergt bepaalde kennis en kunde. Wij leiden professionals op aan de hand van theorie, praktijk, oefening en intervisie om te werken met stakeholders en uiteenlopende belangen.

Onze trainers zijn adviseurs die SOM al jarenlang in de praktijk met succes toepassen. Met hun ervaring weten zij als geen ander hoe ze het trainingsprogramma aan kunnen passen aan de leerbehoefte van uw medewerkers. Ze maken gebruik van eigen voorbeelden en casuïstiek van de deelnemers, om nieuwe inzichten direct toepasbaar te maken in uw organisatie.

Niels Vrije

Senior Adviseur

Neem contact op