Zo effectief mogelijk samenwerken | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Zo effectief mogelijk samenwerken

U heeft te maken met een vraagstuk dat u zonder versterking van buitenaf niet kunt overzien, of ziet een kans die u niet alleen aankunt. U zoekt samenwerking met andere partijen, maar daarbij ook een onafhankelijke derde die kan begeleiden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Er bestaat een hele wereld aan samenwerkingsverbanden. Aan de ene kant van het spectrum zijn er fusies en overnames, aan de andere kant bijvoorbeeld de relatie opdrachtgever-opdrachtnemer. Juist het interessante gebied daartussenin is onze specialiteit. Daarbij hebben we het over ketens, allianties, coöperaties en netwerken. Daaraan zitten allerlei haken en ogen: Hoe doen we de besluitvorming? Wie doen er mee? Welke vorm past het beste? Hoe voorkomen we dat de traagste het tempo bepaalt en de kleurlooste de kleur? In de praktijk zien we dat er veel vragen zijn.

Ook weten we uit die praktijk dat het niet meer werkt om er alleen voor te staan. Samenwerken is een must om de opgaven waar u voor staat te kunnen aanpakken. Wij helpen u de juiste keuzes te maken, en om een effectief samenwerkingsverband aan te gaan. We leggen zaken vast, en verbinden mensen, partijen en belangen. We zorgen ervoor dat uw samenwerkingsvragen worden beantwoord. We helpen de condities te scheppen om samenwerking echt te laten werken.

Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuws en publicaties over Samenwerken? Vul dan onderstaand formulier in.

Expertises

Samenwerken

Ja, ik ben geïnteresseerd