Samenwerkingsstrategie opstellen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Samenwerkingsstrategie opstellen

U wilt graag samenwerken, maar met wie, en waarom eigenlijk?. Het is tijd om een solide samenwerkingsstrategie op te stellen. Wij helpen u daarbij. Met als resultaat dat u uw samenwerkingsrelaties beter kunt invullen.

Wij zien dat veel organisaties hoge verwachtingen hebben van samenwerkingsrelaties, maar vaak moeite hebben om daarbij weloverwogen en gefundeerde keuzes te maken. Dat is niet zo vreemd: de context is sterk in beweging en de dynamiek in netwerken is lastig te doorgronden. Er zijn veel opties en dat maakt kiezen niet vanzelfsprekend. Een heldere en gedragen samenwerkingsstrategie lost deze problemen op.

Deelname in allianties en netwerken is bij uitstek een strategisch keuzeproces geworden. Wij helpen u bij: het kennen van de eigen positie in het netwerk; het onderkennen wat u met samenwerking wilt bereiken; kiezen van de juiste partners en het managen van de samenwerkingsportfolio.

Het resultaat is dat u uw samenwerkingrelaties meer succesvol kunt invullen op een manier die bijdraagt aan het realiseren van uw strategische doelstellingen.

Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuws en publicaties over Samenwerken? Vul dan onderstaand formulier in.

Expertises

Samenwerken

Ja, ik ben geïnteresseerd