Hoe leert u beter samen te werken | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Hoe leert u beter samen te werken

U werkt in steeds meer samenwerkingsverbanden, met steeds meer participanten. Maar wordt uw energie wel goed ingezet? Misschien stelt u zich daarbij vragen als: ‘Doen we de goede dingen?’, ‘Zijn we succesvol?’, ‘Zijn we een goede en betrouwbare partner?’ Wij ondersteunen u bij het zoeken naar antwoorden.

U weet dat u moet samenwerken om de kansen en opgaven waar u voor staat, verder te kunnen helpen. Het is dan belangrijk om goed voor ogen te hebben met welke partners u om welke redenen wilt samenwerken. Wat zijn uw strategische partners en met welke partijen wilt af en toe zaken doen? Dat vraagt om een goede samenwerkingsstrategie.

U wilt ook meer dan gemiddeld succesvol zijn in samenwerkingsverbanden die u aangaat. Wij kunnen u leren hoe u daarvoor de condities kunt scheppen. Is uw organisatie goed ingericht op samenwerking, bijvoorbeeld? U wilt uw mandaat goed regelen, de mensen die participeren laten weten wat wel en niet kan, en uw organisatie neerzetten als een betrouwbare partner. En intern, hoe zit het daarmee? Als uw eigen mensen niet goed kunnen samenwerken, zal dat met externe partijen zeker ook niet lukken. Ook interessant om te inventariseren: welke impact hebben allerlei vormen van zelforganisatie en communities op uw organisatie? Hoe gaat u daarmee om?

Verandering is het antwoord op deze vragen. Daar kunnen wij u bij helpen.

Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuws en publicaties over Samenwerken? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Expertises

Samenwerken

Ja, ik ben geïnteresseerd