Bestaande samenwerking beter laten lopen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Bestaande samenwerking beter laten lopen

U zit al een tijd in een samenwerkingsverband, maar eigenlijk loopt het niet lekker. De energie is er uit. Het is niet wat u verwacht had. U vraagt zich af wat er aan de hand is en hoe het beter kan. Of is stoppen het beste antwoord? Wij helpen u met het doen van slimme interventies.

U weet dat u moet samenwerken om de opgaven waar u voor staat, verder te kunnen helpen. U werkt ook al samen, maar dit levert u niet op wat u verwacht had. Wij helpen u om er samen met uw samenwerkingspartners achter te komen wat er echt aan de hand is. En om de zaken weer vlot te trekken.

Dat doen we door de redenen voor samenwerking weer duidelijk te krijgen. We maken ieders rol helder en kijken of er een gezamenlijk visie kan worden ontwikkeld. We maken concrete afspraken. We pakken het ook praktisch aan: misschien door een studiereis, een herijking van de ambitie of het gezamenlijk ontwikkelen van een website. Hoe dan ook, u zult merken dat uw doel weer scherp wordt. Al met al komt de vaart en de energie terug in het proces.

Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuws en publicaties over Samenwerken? Vul dan onderstaand formulier in.

Expertises

Samenwerken

Ja, ik ben geĆÆnteresseerd