Uw project ondersteunen en helpen verbeteren | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Uw project ondersteunen en helpen verbeteren

U zit al volop in uw project, maar u heeft het gevoel dat het niet goed loopt. Dan schakelt u ons in. Onze adviseurs en managers trainen uw medewerkers, doen onderzoek, voeren audits uit, kortom: ze doen alles wat nodig is om uw project te verbeteren, vlot te trekken en tot een goed einde te brengen.

Onze adviseurs kunnen op allerlei niveaus instappen: meteen aan het begin, wanneer er nog niets op papier staat en u echt alles over projectmatig werken wilt leren; halverwege, als u extra ondersteuning kunt gebruiken; of wat meer richting het einde, als u behoefte aan onderzoek of een audit.

Wij snappen in elke fase hoe een project werkt, omdat we decennialange ervaring hebben opgedaan in projectmanagement. Die ervaring brengen we altijd mee. We zoeken uit wie verantwoordelijk is voor wat, beleggen rollen, benoemen resultaten en zorgen ervoor dat iedereen voldoende getraind wordt om de taken aan te kunnen. Dat is altijd maatwerk: opleidingen en trainingen zijn op uw organisatie en uw project toegesneden.

Het uiteindelijke effect van onze inbreng is dat uw organisatie nog beter in staat is om projecten tot een goed einde te brengen.

Expertises

Projectmanagement

Rudy Kor

Partner

Neem contact op