Projectmanagement in het bedrijfsleven | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Projectmanagement in het bedrijfsleven

Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van projectmanagement in het bedrijfsleven. Daardoor weten wij wat er bij u speelt en spreken wij uw taal.

Onze adviseurs krijgen regelmatig wensen voorgelegd als: ‘Ik wil productontwikkeling meer op de kaart zetten’, ‘Mijn organisatie moet efficiënter werken’, of ‘Wij willen meer internationaal gericht worden.’ Als aanpak voor dergelijke vraagstukken hanteren wij vaak projectmanagement. We onderzoeken wat uw doelstellingen zijn en hoe u die op de meest efficiënte wijze kunt bereiken door het boeken van resultaat die uw business versterken. Wij leren u hoe projectmanagement in uw organisatie het meest efficiënt gebruikt. Het resultaat is dat uw medewerkers voortaan zelf projectmanagement kunnen uitvoeren. Door ‘coaching on the job’ nemen wij ze mee in dit proces en laten zien hoe het werkt.

U kunt daarbij profiteren van onze internationale kennis via ons internationale partnership Cordence Worldwide. Wij snappen uw wereld, spreken uw taal, weten wat u beweegt en hoe wij verbeteringen in uw organisatie kunnen doorvoeren.

Rudy Kor

Partner

Neem contact op