Overzicht krijgen en resultaat behalen | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Overzicht krijgen en resultaat behalen

U wilt iets organiseren of opleveren. Een ziekenhuis, een beleidsnota, een wet. Wij leveren iemand die het regelt. Deze projectmanager zorgt voor overzicht en ondersteunt u zodanig dat u op tijd, binnen budget en op het gewenste kwaliteitsniveau uw doel kunt bereiken.

Onze projectmanagers zijn niet alleen vaardig in het opzetten en uitvoeren van een project, maar ook altijd specialist op uw vakgebied, zoals de bouw, ict, zorg of facilitair management. Zij geven u de zekerheid dat u uw project laat slagen. Dat doen ze vanuit een regisseursrol, met behulp van allerlei methodes en technieken. Wij werken planmatig en beheerst, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wat ons onderscheidt van andere bureaus, is dat we altijd aandacht hebben voor de organisatiekant van uw project. Daarnaast zijn we ‘mensgericht’. We weten uw medewerkers te motiveren, en zelfs te laten excelleren. Ook kunnen onze projectmanagers terugvallen op collega’s met specialistische kennis van uw branche en gerelateerde thema’s.

Kortom, wij ontzorgen u en uw organisatie en ondersteunen u zodanig dat u uw opgave concreet kunt neerzetten.

Expertises

Projectmanagement

Rudy Kor

Partner

Neem contact op