Omgaan met spanningen in uw organisatie | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Omgaan met spanningen in uw organisatie

U merkt aan het ziekteverzuim dat er spanningen en irritaties zijn binnen uw organisatie. Dat heeft te maken met de economische crisis en met bezuinigingen: iedereen moet meer doen met minder mensen. Via een ontwikkeltraject helpen wij uw managers hiermee om te gaan.

In een jaar tijd participeren alle managementlagen, van directeur tot middenmanagement, in een traject waarin zij leren leidinggeven in tijden van crisis en bezuinigingen. Onze ervaring heeft ons geleerd hoe we een dergelijke aanpak efficiënt kunnen organiseren. Uiteraard doen we dat graag met u samen, zodat we solide maatwerk kunnen leveren waarvan u optimaal profiteert.

Het doel is om uw managers een stevige basis te geven. Ervoor te zorgen dat ze niet omvallen onder de huidige druk om meer te doen met minder mensen. Want u weet ook dat een hoog ziekteverzuim nog kostbaarder is. Onze aanpak is helder: we organiseren een aantal bijeenkomsten waarin al uw managers gezamenlijk leren omgaan met spanningen en stress. Ze leren op een goede manier afscheid te nemen van medewerkers, maar ook hoe ze kunnen zorgen dat de achterblijvers de aandacht krijgen die ze verdienen.

Het resultaat is een organisatie waar uw managers stabiel leidinggeven. Ze blijven óók in mindere tijden overeind en hebben voldoende veerkracht om de toekomst gezond tegemoet te kunnen treden.

Britta Gielen

ontwikkelt leiders in organisaties

Neem contact op